Welkom bij AstroLogisch

ASTROBLOGisch

Welkom beste lezer!

Wat leuk dat je AstroLogisch volgt! Wekelijks, en vaker, deel ik in mijn Blogs, op mijn pagina ASTROBLOGisch, inspiratie over de Zon, Maan en Ascendant van jouw sterrenbeeld. Daarnaast plaats ik diverse onderhoudende, amusante, informatieve AstroLogische artikelen, tips, video’s en kort nieuws.

Mijn naam is Judith Lauppe en ik ben de vrouw achter AstroLogisch. Al jong was ik geïnteresseerd in de vraag: wie ben ik en wat doe ik hier eigenlijk?! Wat is mijn eigen a andeel in situaties en hoe ga ik daarmee om? Wat is mijn talent? En wat kan ik ermee?

Tijdens een roerige periode in mijn leven, kwam ik in contact met een astrologe. Na het duiden van mijn horoscoop zijn wij bevriend geraakt. Ondertussen bestudeerde ik alle astrologieboeken waar ik mijn handen op kon leggen, beginnend bij de bibliotheek van de bevriende astrologe. De verfijning en duiding in de praktijk leerde ik van haar in de samenwerking, die we inmiddels waren begonnen. Een logisch vervolg was dat ik de Beroepsopleiding Psychologische Astrologie heb gevolgd.

In alles wat ik tot nu toe gedaan heb, zijn ‘ondersteunen & ontzorgen’, ‘stimuleren & motiveren’ en ‘ontwikkelen & bewust worden’ gemeenschappelijke factoren. Ik laat mij niet leiden door belemmeringen en verschillen, maar zie de kansen en overeenkomsten. Mijn persoonlijke drijfveer is samenwerken met mensen om het beste uit zichzelf te halen.

De missie van AstroLogisch is het bevorderen van bewustwording door gedegen onderzoek van het karakter middels astrologische analyse. Door inzicht in jezelf, kun je een betere richting geven aan je leven met ruimte voor liefdevolle aandacht zonder oordeel.

Astrologie is hiervoor een inspirerend instrument! AstroLogisch staat voor serieus karakteronderzoek, waardoor jij inzicht krijgt in wie je bent en waar je hier-en-nu staat. Door het geven van horoscoopduidingen, lezingen en workshops stimuleert AstroLogisch mensen bij het verkrijgen van inzicht, verdieping en bewustwording.

AstroLogisch is de legenda op jouw levenskaart, om je te her-inneren wie je bent.
Het kompas, dat aangeeft waar je HIER-EN-NU staat.

Ik ontmoet je graag!

Stralende groet,
AstroLogisch Judith Lauppe

Laat een reactie achter

6 reacties

 1. Nazira van Loenhout-Weersma op 21/07/2018 om 17:42

  Prachtig verwoord en precies wat je de mensen biedt. Blij met mijn horoscoop en inzichten, die we met enige regelmaat updaten. Wil je meer met en van het leven …. Wat een lekker steuntje in de rug. Ik gun het iedereen. Lieve groet Nazira van Loenhout-Weersma.

  • AstroLogisch - Judith Lauppe op 22/07/2018 om 11:09

   Hi Nazira, dank je voor je lieve reactie.
   Stralende groet, Judith 2. Lucas op 22/07/2018 om 10:23

  Dit is een helder stuk en een inkijk in jouw drijfveer en passie voor jouw persoonlijke ontwikkeling en die van een ander.
  De horoscoop die je van mij hebt gemaakt is een schitterende leidraad voor mijn project.
  Bedankt voor deze aanzet en mooie gelegenheid om mijzelf beter te leren kennen.

  hartelijke groet
  Lucas van Loenhout

  • AstroLogisch - Judith Lauppe op 22/07/2018 om 11:08

   Hi Lucas, dank je voor je lieve reactie.
   Stralende groet, Judith 3. A.C.Ruth Lauppe- de Boer op 08/09/2018 om 16:44

  Lieve Judith,
  inmiddels zit ik achter een nieuw scherm naar je blog te kijken . Je pakt het groots aan .
  Voor elk wat wils te vinden . Boeiend hoor, bedankt. En liefs natuurlijk.
  RUTH

  • AstroLogisch - Judith Lauppe op 13/09/2018 om 18:38

   Lieve Ruth,
   Leuk dat je het boeiend vind, hoop dat je veel plezier hebt van je nieuwe uitzicht!
   liefs Judith