Wanneer gaan mensen naar een astroloog? Dit is een aantal vragen die het nuttig en zinvol maken om je horoscoop te laten analyseren:

Wat zijn mijn talenten, mijn krachten, en mijn drijfveren
Ik wil mezelf beter leren kennen
Wat zijn mijn valkuilen, mijn zwakke plekken
Benut ik mijn mogelijkheden wel voldoende
Ik schiet mijn doel nog wel eens voorbij, hoe kan dat
Hoe komt het dat ik voor iedereen goed zorg behalve voor mezelf
Anderen vinden mij zo positief, maar dat voel ik zelf niet zo
Ik ervaar de laatste allerlei emoties, maar ik kan het niet plaatsen en wil het snappen
Wat is mijn spirituele pad
Ik wil graag een (vaste) relatie, maar het lukt niet
Hoe kan ik anders of beter mijn kind begeleiden
Welke behoeftes heeft mijn kind
Ik wil een andere baan, maar in welke richting
Hoe kan ik beter omgaan met mijn partner/collega
Ik heb een burn-out en wil herhaling voorkomen
Welke thema’s spelen er nu in mijn leven

Herken je deze vragen? Veel mensen komen in een bepaalde periode in hun leven met belangrijke vragen in aanraking. Deze kunnen spanning oproepen, omdat een antwoord of oplossing niet zomaar voor de hand ligt. Soms is er een gevoel op dood spoor te zitten in je werk. Soms blijkt dat een partnerrelatie of blijken relaties in het algemeen onbevredigend te verlopen, ook ouder/kind relaties kunnen worden behandeld. Bedrijven kunnen vragen hebben op zakelijk gebied.

Het kan ook zijn dat je gewoon heel nieuwsgierig bent en helemaal geen specifieke vragen of problemen hebt; ook dan kan een horoscoopconsult van grote waarde zijn. Een horoscoop kan als leidraad dienen bij je levensvragen en biedt de mogelijkheid om meer over jezelf of over een bepaalde situatie te weten te komen. Het kan je helpen je talenten te ontwikkelen en te koesteren en te vertrouwen op je kwaliteiten.

En verder…
…is een horoscoop een origineel, duurzaam en waardevol cadeau.

< Terug naar overzicht