Ontmoet & Groet jezelf met AstroLogisch

AstroLogisch Ontmoet & Groet jezelf met AstroLogisch inspiratieconsult

Als ik mensen vertel wat ik doe reageren ze altijd enthousiast:
“oh astrologie, dat heb ik altijd interessant gevonden. “Leuk! Mijn sterrenbeeld is Leeuw, kun je daar wat over vertellen? Altijd leuk gevonden, zo frappant hoe dat vaak klopt!  Ik lees het altijd, maar zo’n voorspelling komt vaak niet uit.”

Mijn vervolgvraag is altijd: wat weet je van astrologie? En bijna iedereen antwoord:
“ik lees mijn dag- week- maandhoroscoop in de krant/tijdschrift/internet.”

Waarom lees je je horoscoop eigenlijk?
“Ja, gewoon leuk” en: “Geeft me wat houvast.” “Ik lees ook die van mijn man/vriendin/zoon/ dochter/ enz.” of: “Ik wil weten wat er gaat gebeuren op het gebied van relaties, werk, kinderen, geld.” 


Wat is astrologie wel en niet?
In de Ontmoet-en-Groet-bijeenkomsten en de Inspiratieconsulten, die ik online of live door heel Nederland en België geef, merk ik, dat er nog veel verkeerde beeldvorming over astrologie is. Vooral door horoscooprubrieken in kranten, tijdschriften en andere media.

Je krijgt echt geen goed inzicht in jezelf door je dagelijkse horoscoopbericht te lezen. Dat is te oppervlakkig en te vaag. Iedereen leest weleens zo’n voorspelling en ja soms klopt het, maar veel vaker niet. En neem je het serieus? Welnee, je leest het, bent even benieuwd of het uit gaat komen, maar het volgende moment ben je het alweer vergeten.

Wanneer ik dan uitleg dat een horoscooprubriek maar een ietsiepietsie van de sluier oplicht en waarom, dan zijn mensen enorm verbaasd. En begrijpen ze direct waarom zo’n bericht soms wel en soms niet klopt. Daarna vragen ze me de hemd van het lijf over wat astrologie kan betekenen voor ze.


Ontmoet & Groet jezelf met AstroLogisch
Dan vertel ik graag wat astrologie wel én niet is, wat een horoscoop nou echt is, wat je ermee kan doen, wanneer je naar astroloog gaat, waarom jij je sterrenbeeld bent,  een samenvatting daarvan, jouw Ster van A tot Z met je persoonlijke kenmerken, en nog veel, veel meer. Ik laat je graag zien hoe je jouw horoscoop gebruikt als gereedschap voor inzicht en ontwikkeling van je karakter.

Wil je ook weten wat je Maanteken betekent voor jouw gevoel en emotie? Of wat je wel en niet laat zien en wat jouw eerste indruk is via jouw Ascendant? En wat jouw Zon nodig heeft om jezelf te zijn? Maak kennis met je horoscoop en boek een ‘Ontmoet & Groet jezelf’ inspiratieconsult! Een waardevol cadeau voor jezelf, je vrienden, dierbaren en collega’s.

Maak nu kennis met je horoscoop en boek een inspiratieconsult.
Klik hier voor meer inspiratie.

Wil je DIRECT op de hoogte van alle AstroLogische blogs, video’s, tips en nieuws? Schrijf je in op mijn inspiratiemail en ontvang mijn e-boek Ontmoet & Groet jezelf met AstroLogisch cadeau. Voor jou van AstroLogisch!

Laat een reactie achter