Leven met LIES Ontmoet & Groet dag

Leven met LIES Ontmoet & Groet dag

Onlangs heb ik als gastcoach de Ontmoet & Groet jezelf inspiratieconsulten mogen verzorgen bij Lisette van Lisette Grift Coaching. Lisette is w andelingen met haar down-to-earth begeleiding om goed of nog beter voor jezelf te zorgen op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

We begonnen de dag natuurlijk met een kennismaking, want ondanks dat we elkaar ‘kennen’ van de besloten Facebookgroep ‘Leven met L.I.E.S.’ van Lisette, hadden de deelnemers elkaar nog niet live ontmoet. Vervolgens heb ik een introductie gegeven over wat astrologie wel én niet is, laten zien wat een horoscoop is en wat de betekenis is van jouw Zon, Maan en Ascendant in je horoscoop, afgerond met een korte duiding van het thema van de daghoroscoop van deze Meet & Greet.

En daarna volgden de persoonlijke inspiratieconsulten. Dat wordt vaak wat spannend gevonden, want ja ‘wat ga ik te horen krijgen?’. Meestal geef ik die een-op-een, maar iedereen vond de sfeer zo open en vertrouwd, dat ze hun eigen consult wilden delen en luisteren naar de andere planeten maakt. Dat gaf een hoop verbazing, herkenning en een gezellige uitwisseling tussen de dames.

Enkele reacties van de deelnemers:

“wat heb ik genoten! Wat een openheid, wat een eerlijkheid, wat een verbinding, wat een durf en een lef. En ook wat een gezelligheid! Ik heb genoten van het begin tot het einde”

 “heel veel herkenningspunten, bijzonder dat je dat allemaal uit mijn horoscoop haalt”

 “oh, wat gaaf, dat ik dit nu weet, dat dit gewoon een deel van mij is”

 “bijzonder, open en vertrouwd, het is elke keer verrassend herkenbaar wat mijn horoscoop vertelt over mijzelf”

Na een heerlijk verzorgde lunch, zijn de hoofden lekker leeg gewaaid tijdens de w andeling met Lisette in de prachtige natuur rondom Doorn. Zo was er weer ruimte om te Jumpen! Jump is een duidelijke methode om je bewust te worden waar je nu staat en welke stap(pen) je kan zetten om te bereiken waar je wilt zijn. Lisette leidde ons door dit stappenplan, waarin we de inzichten concreet konden omzetten in de eerst volgende stap. Wat een heldere en duidelijke methode is de Jump om gebruik te maken van je mogelijkheden én goed voor jezelf te zorgen!

En het mooiste is dat deze dag dingen echt in werking heeft gezet. Zoals:

“ik ben getriggerd door wat je vertelde over passief zijn, en in de Jump heb ik dat verder doorvoeld. En ik heb zin om mijn volgende stap te zetten. V andelen, mediteren, schrijven en yoga!  Ik heb al mijn afspraken verzet en neem de tijd voor mezelf om te reflecteren op de afgelopen periode.”  

 “Het is me deze week gelukt om 3 ochtenden naar het str and te gaan. Het was natuurlijk super mooi weer, dus ik heb er dubbel en dwars van genoten. Het is het begin van 1 van mijn voornemens om dit elke week te doen, zo vaak als het kan. Nog steeds zit afgelopen vrijdag, de meet- en greet, vers in mijn hoofd. Er is veel duidelijk geworden. Volgens mij heb ik zelfs een creatieve kant ontdekt en daar was ik naar op zoek!”

Een paar mooie voorbeelden van hoe inzicht in jezelf en daarnaar h andering.

Ik vond het een prachtdag, met echte ontmoetingen, met jezelf en met elkaar. We hebben gevoelige punten open besproken en naar elkaar geluisterd. Onszelf geconfronteerd met triggers die werden geraakt en elkaar geholpen om stappen te ontdekken, die in de praktijk zijn gebracht. We ontmoetten elkaar als (min of meer) onbekenden en namen afscheid als vriendinnen. Oprecht een geslaagde Meet & Greet.

Wil je meer informatie? Dat kan bij Lisette van Lisette Grift Coaching en bij Judith van AstroLogisch. Beide dames zijn actief op social media @Lisette, @AstroLogisch
Of laat een reactie achter op deze blog. Ik vertel je er graag meer over!

Laat een reactie achter