Dromen werkt niet

AstroLogisch, Michelle Obama, success, first lady

Goede voornemens of werken aan je plan?
Staan jouw goede voornemens nog overeind? Ik heb dit jaar geen goede voornemens. Wel plannen, persoonlijk en voor AstroLogisch. Deze heb ik ook uitgewerkt, in kleine stappen, die ik kan behappen. En dus ook kan uitwerken, voor zover ik dat nu kan overzien.

Voor AstroLogisch heb ik dit jaar een aantal wensen, die te maken hebben met leren en ontwikkelen. Wat ik persoonlijk graag wil, is dit jaar 12 kg. afvallen. Niet door diëten, maar door een anderen, maak ik een commitment, een afspraak met mijzelf.

“De enige voorwaarde voor succes is of je bereid bent hard te werken om je dromen waar te maken”

Een vrije vertaling van de quote hierboven van Steenbok-dame Michelle Obama (17 januari). En een typische Steenbokuitspraak ook met Steenbokthema ‘s: begrenzen, beperking, resultaten, succes, kneiterhard werken, keuzes maken en de verantwoordelijkheid nemen om de gevolgen te dragen. Wil je meer van deze inspirerende Steenbok horen en zien, kijk en luister naar haar top 10 regels door hier te klikken  (sla de 1e minuut maar over). In april as. komt ze trouwens voor een intiem gesprek naar Amsterdam.

“Makkelijk praten over lange termijndoelen als je een Steenbok of ander Aardeteken bent”, reageerde een van mijn volgers. Gelukkig hebben we allemaal die Steenbok in onze horoscoop. En wat dacht je van Saturnus, de planeet die bij Steenbok hoort. De grote leraar om ons grenzen, discipline en doorzettingsvermogen te leren. Dat is slechts een greep uit de realiteiten van Steenbok. Ik doe graag een beroep op de nuchtere Steenbokenergie in mijn horoscoop bij het bouwen aan mijn doelen in de praktijk met het nodige doorzettingsvermogen en hoe ik dat op de voor mij best mogelijke manier kan inzetten. Want dromen werken niet als ik niet werk aan m’n dromen.

Wil je meer informatie over de Steenbokenergie in jouw horoscoop? Ik vertel het je graag!

Laat een reactie achter